Uncategorized

Vita – Lea Shaklee with Iron Formula


Vita-lea @ Iron formula adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Ia dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap , 12 vitamin dan 7 mineral.


Tablet Vita-lea disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks disebut “Explo-tab”. Ia merupakan tablet yang paling pantas larut dalam air dan tubuh manusia.

Siapa yang memerlukan Vita-lea?

  • Individu yang lupa makan mengikut piramid makanan
  • Individu yang lupa makan sayur-sayuran dan buah-buahan sebanyak 5 sajian sehari
  • Individu yang lupa mengurangkan garam, gula dan lemak dalam sajian


Jika anda tidak mendapat vitamin daripada makanan segar dan sihat, multivitamin perlu diambil bagi memenuhi kekurangan zat yang boleh menjejaskan kesihatan dan menjadi punca keletihan melampau dan penyakit-penyakit lain.

Testimoni  pengguna:

” Puan N seorang isteri yang bekerja. Rutin beliau seawal jam 4 pagi dan mula menyediakan sarapan dan bekalan anak ke sekolah. Pulang ke rumah Pn N akan mula menyediakan makan malam dan menyelesaikan tugas-tugas seorang surirumah. Membantu anak menyiapkan homework menjadi satu aktiviti wajib setiap malam. Dengan mengamalkan vitalea sebiji sehari, beliau mampu melaksanakan tugas beliau dengan baiknya”

Selamat Mencuba!!!!** Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.