sakit lutut, sendi, set sendi, tulang

Set Sendi mencegah sakit sendi

Set Sendi daripada Shaklee terdiri daripada Advanced Joint Health Complex, Osteomatrix dan Omega Guard. Setiap satu mempunyai fungsi tertentu dalam melindungi, merawat dan memelihara sendi anda.Advanced Joint Health Complex.

Ajht menyokong keselesaan sendi, bertindak sebagai kusyen dan memelihara tisu penyambung yang sihat. Ia mengandungi ekstrak Boswellia yang menghalang pembentukan bahan kimia yang  menyerang tulang rawan bagi menyokong keselsaan sendi. Terdapat juga ekstrak jagung yang membekalkan glukosamina bertindak meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan serta mengandungi vitamin C bagi sistesis kolagen. Zinc kuprum dan manganese diperlukan untuk membina tisu penghubung. Ia telah diuji secara klinikal dimana kesannya dapat dilihat seawal 5 hari.
Omega Guard

Meningkatkan paras asid lemak Omega 3 larut dalam tisu rawan. Ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan dan seterusnya mencegah gout,memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan efektif. 

Ostematrix

Formulanya yang unik mengandungi kalsium, magnesium , vitamin D dan mineral lain. Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Suplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang secara berkesan dan dapat mencegah osteoporosis.
Call/Whatsapp: 013-2742174
COD: Seremban 2