Uncategorized

Petanda kekurangan protein yang sering diabaikan.

Kekurangan protein akan memberi kesan buruk jika dibiarkan berlarutan kerana berbilion sel yang membentuk tubuh terbina daripada protein. 
Antara petanda kekurangan protein :

“Timbul keinginan mengunyah makanan manis, sukar memberi tumpuan, berdepan masalah keguguran rambut, berasa lemah hingga tidak berdaya bersenam dan kerap jatuh sakit.”

Jika anda mengalami salah satu daripada petanda di atas, anda disarankan untuk mencari sumber protein lengkap yang dapat memenuhi keperluan harian anda.

Energizing Soy Protein (ESP) menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Ia sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Kandungan Indeks glisemiknya juga rendah dan sangat sesuai untuk pengidap kencing manis.

Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolesterol dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Jangan segan-segan untuk menghubungi kami. Produk kami telah berada di pasaran lebih 50 tahun dan dijamin selamat dan berkesan. Harga istimewa untuk anda.

Anda dialukan-alukan untuk menyertai kami dan kami akan sedia membantu.

Call/Whatsapp: 013-2742174
Add FB: Nurul Farizan Supaat
Like Fan Page : Mama Farizan