Uncategorized

Gastrik Reda dengan Vitamin C

Dulu saya kerap diserang gastrik. Orang kata kena amalkan minum susu supaya ia berkurangan tetapi menjadi lebih teruk lagi. Ada satu ketika saya tidak boleh makan nasi dan hanya makan bubur sahaja. Teruk tak teruk.. 

Tekanan di tempat kerja dan waktu makan yang tidak teratur menyebabkan gejala gastrik yang teruk. Apabila individu berada dibawah tekanan, asid perut mula dirembeskan dengan lebih banyak menyebabkan pedih perut akibat dinding perut yang mula terhakis atau luka. Dengan pengambilan vitamin C, ia membantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman berbanding tanpa vitamin C. 
Nak share satu testimoni..

Kenapa pilih vitamin C shaklee?
  • Setiap tablet mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulit. 
  • Pembebasan setiap jam 1.5 vitamin C ke dalam tubuh. Kandungan vitamin C dalam tubuh kekal selama 5 jam dengan satu tablet.
  • Setiap tablet mengandungi 120 mg bioflavonoid yang berfungsi meningkatkan keberkesanan vitamin C di dalam tubuh kita.
dan banyak lagi….
Mahal ke.. 
Setiap botol mengandungi 180 tablet dan boleh tahan antara 2 hingga 4 bulan. 
Oleh kerana promosi tinggal lagi 5 hari, baik cepat2 grab supaya dapat nilai harga yang sangat berpatutan. Tak rugi jika ada menyimpan sebotol di rumah. 
Hubungi kami jika anda ingin mendapatkan segala kebaikan dalam sebotol vitamin C. 
Nak harga jauh lebih murah? Boleh sertai kami dan kami akan beri anda panduan pemakanan yang sesuai. Hanya eksklusif kepada pelanggan setia kami sahaja.
Fb : Nurul Farizan Supaat
Fb Page : Mama Farizan
Instagram: Nurul Farizan
Call/Whatsapp : 0192009335/0132742174