Uncategorized

Serlah berseri dengan 3 vitamin

Risau kulit kusam dan tidak berseri menjelang hari bahagia.. amalkan 3 vitamin Ini.

Vitamin C
Vitamin C membantu kulit tampil cantik kerana ia berfungsi merangsang kolagen semula jadi dalam badan. Sifatnya yang mudah larut dalam air menyebabkan badan cepat kehilangan sumber antioksidan ini. Oleh itu dengan mengamalkan 500mg vitamin C secara teratur setiap hari akan mempercepatkan penghasilan kulit baru yang lebih lembut dan sekata.
B complex
Selain menukar makanan kepada tenaga , B kompleks baik untuk kulit dan kuku serta kesihatan mental dan saraf.  Ia meredakan tekanan bagi bakal raja sehari. 
Biotin dalam B complex sangat baik mengatasi rambut gugur, tidak bermaya, tidak bersinar. Secara asasnya tubuh hanya perlukan 150mcg biotin sahaja.  Biotin yang berlebihan akan disingkirkan melalui urin.
Collagen Powder 
Kolagen adalah protein yang melicinkan fungsi sel, tisu, kulit, tulang dan rawan. Ia memang semula jadi terdapat dalam tubuh tetapi akan berkurang dengan peningkatan usia. Bagi mengembalikan dan mengekalkan kolagen dalam tubuh, kolagen perlu diambil dari luar dengan secukupnya. Collagen powder diperbuat daripada sisik ikan merah dan diadun bersama dengan ekstrak biji camelia japonica serta gabungan 6 bahan lain untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luar.
Insya allah dengan mengamalkan 3 vitamin ini secara konsisten, keserian akan terserlah di hari bahagia nanti.
Hubungi kami untuk konsultansi percuma dan eksklusif.
Fb:Nurul Farizan Supaat
Fb page: Mama Farizan
Whatsapp: 0132742174/0192009335