kulit cantik, mealshake, sembelit, tambah berat

Mealshake untuk tambah berat badan tapi….

Siang tadi follow up dengan seorang pengguna Shaklee. Asalnya beliau hanya nak menambahkan sedikit berat badan dengan mealshake. 

Saya tanya beliau ada tak sebarang perubahan setelah menggunakan mealshake. Beliau kata selain rasanya yang sedap, kulit pun bertambah halus dan bersih. Best sangat sebab mealshake boleh menaikkan selera makan. Masalah sembelit pun hilang dan terserlah kulit yang lebih polos dan bersih. Bonus tu… saya kata pada dia.. So dia pun nak tambah lagi 1 untuk buat stok katanya… 
Alhamdulillah…..
Kenapa mealshake?
Mealshake dilengkapi dengan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat dalam diet seharian boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Mealshake membekal nutrisi kepada sel tubuh bagi membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ serta darah.
Ia sangat sesuai untuk membantu anak-anak yang sedang membesar kerana kandungan asid folik, biotin kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang serta sel-sel untuk membesar. Klien saya ni kiranya underweight lah sebelum ni… 
Kenapa kulit semakin bersih dan polos?
Tentunya kerana mealshake juga mengandungi kandungan vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat seterusnya memberi kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
Dan paling terbaik ia kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus dalam proses detoks.
Jika berminat boleh menghubungi kami di talian 013 2742174/0192009335 untuk mendapatkan maklumat lanjut. 
Anda juga boleh mendapat harga jauh lebih jimat dengan mendaftar sebagai ahli. Langkah bijak anda pastinya akan mengubah kesihatan anda sekeluarga.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau mencegah sebarang penyakit. Sebarang masalah berlarutan sila berjumpa dengan doktor bertauliah.
Sekadar perkongsian