GLA, senggugut, simptom PMS

GLA dan simptom PMS

Hari ini saya didatangi seorang anak gadis yang mengalami masalah senggugut bertahun-tahun lamanya. Beliau telah mencuba GLA bagi mengatasi masalah senggugut yang teruk.

Menurutnya, hari pertama period setelah mengamalkan GLA menyebabkan darah turun dengan banyak dan berketul-ketul. Rasa perut sangat selesa kerana tiada rasa perut kembung atau buncit. tiada rasa sakit dan sengal di sekeliling pinggang. 
Keadaan berterusan sehingga hari ke tujuh dan tiada masalah biasa yang timbul. Best ke best. 
Bulan kedua dan seterusnya.. period datang lagi pada tarikh yang tetap. Happy sangat sebab masalah senggugut dah hilang dah. 
Bonus lagi… rambut yang gugur berhelai-helai sebelum ni dah hilang. Muka pun makin bersri-seri. 
Alhamdulillah dik… dah jumpa cara mengatasi masalah yang adik hadapi selama ni. 
GLA merupakan herba tradisi yang dipercayai turun temurun oleh orang Barat. Ia mengawal selia estrogen dan testosteron dengan membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita, memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara. So GLA bukan untuk perempuan je tau.. lelaki pun boleh.
Jika anda berminat untuk mendapatkan GLA, bolehlah menghubungi kami segera.

Dapatkan penjimatan harga yang sangat berbaloi dengan mendaftar sebagai ahli. Langkah bijak anda tentunya mampu merubah kesihatan dan kehidupan anda sekeluarga.

PM/Wassap ; 013-2742174/0192009335
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau mencegah sebarang penyakit. Jika masalah berlarutan, anda diminta untuk berjumpa dengan doktor bertaulian”
Salam Sayang.