Nutrisi

Set Kurus Shaklee :Hasil Sebenar Individu Sebenar

Entry kali ni saya mahu kongsikan individu yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan menggunakan Set Kurus Shaklee. Bagi mereka yang tidak pernah berjaya, pasti set kurus shaklee membuka minda bagaimana peluang itu masih ada. Dengan pelan pemakanan yang betul, senaman dan suplemen shaklee, anda pasti dapat hasil yang diidamkan.

Nurshafiza bt Hamidun (Turun 32 kg)

Hidup Saya Jadi Semakin baik!

” Berat badan saya pernah mencecah 120 kg ketika saya menjalani gaya hidup sedentari dulu. Ia menyukarkan saya untuk berjalan, apatah lagi menaiki tangga. Kesukaran itu menyebabkan saya bertekad untuk mula menjaga kesihatan diri sendiri. Syukurlah saya diperkenalkan kepada Shaklee. Saya memperbaiki tabiat makan dan dengan sokongan suplemen Shaklee, saya berjaya menurunkan berat badan kepada 88kg! Selain mempunyai badan yang semakin langsing dan mendapat semula keyakinan diri, keadaan kulit saya juga bertambah baik. Namun saya masih berusaha mencapai berat badan yang ideal, jadi sentiasalah mengikuti ruangan ini.”

Nurshafiza bt Hamidun

Hamidah Ibrahim (Turun 43 kg)

“Dari 5XL ke M.

Orang kata semakin berusia semakin perlahan tindak balas badan kita. Saya tidak menyangka yang saya masih boleh menurunkan berat badan dan mendapat penampilan baharu pada usia begini. Terima kasih kepada suplemen Shaklee yang selamat, terbukti dan berkesan selain mengamalkan gaya hidup yang lebih sihat. Kini, saya berasa lebih bertenaga, lebih sihat dan kelihatan lebih muda juga!”

Hamidah Ibrahim

Michael Tan Chun Chet (Turun 20 kg dalam 2 bulan)

“Pada suatu hari saya berasa sakit pada bahagian buku lali dan kaki. Rupa-rupanya berat badan saya sudah meningkat dengan ketara. Saya cuba untuk mencari jalan penyelesaian dan saya dipertemukan dengan produk-produk Shaklee. Selepas mengambil produk-produk Shaklee secara berterusan dan digabungkan dengan senaman dan pemakanan sihat, saya berjaya menurunkan 20 kg dalam masa 2 bulan! Ramai yang memuji saya kelihatan lebih muda dan lebih bagus! Terima kasih Shaklee kerana menawarkan program pengurusan berat badan yang mudah untuk diikuti”

Michael Tan Chun Chet

Bagi yang berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee, kita ada promosi pada bulan februari ini. Setiap pembelian set ini, anda akan dapat satu tong lagi cinch chocolate yang bernilai rm 190 secara percuma.

Anda boleh menjadi pengguna yang bijak dengan menjadi ahli dengan mendaftar dengan kami disini <<<Daftar Ahli Disini>>>

Anda boleh menghubungi saya : Nurul Farizan (0195413469)

#blogmegashaklee

#shakleethrive23

#shakleetriumph23

#shakleekotatinggi

#shakleesungaimas

#shakleebandarpenawar

#shakleepengerang

Penafian: Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf