duit raya awal dari shaklee, Uncategorized

Duit Raya Awal dari Shaklee

duit raya

Tarikh 1 Syawal 1444 Hijrah

Menurut Kalendar Islam 2023 yang telah dikeluarkan oleh JAKIM, umat Islam dijangkakan akan menyambut Hari Raya Puasa/ Aidilfitri tahun 2023 pada hari Sabtu, 22 April 2023 bersamaan dengan 1 Syawal 1444 Hijrah yang merupakan tarikh cuti umum di Malaysia

Banyak persiapan yang perlu dilakukan bagi meraikan kedatangan Syawal. Kalau boleh semua nak tukar baru…

Macam mana nak dapat duit raya awal dari Shaklee?

Shaklee membuat bayaran bonus kepada ahlinya pada setiap 14hb. Oleh kerana 1 Syawal jatuh pada 22 April 2023 hari Sabtu maka shaklee akan membuat bayaran bonus 8 hari lebih awal iaitu pada 14hb April. Tapi kene mula dari sekarang.Best ke best? Charlene May pun sangat setuju dengan saya

1 Mulakan dengan mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

Kita boleh mulakan dengan hanya mendaftar sebagai ahli dengan yuran pendaftaran rm 35 sahaja. Kemudian kita boleh beli produk shaklee melalui web atau ke kedai Shaklee berhampiran. Boleh juga beli melalui saya. Ataupun beli sebotol vivix sudah terus jadi ahli berdaftar shaklee.

2 Guna barangan dari Shaklee

Seterusnya kalau tak kenal maka tak cinta. Sebagai ahli berdaftar, kita dah boleh cuba semua produk shaklee. Jangan risau ianya selamat dan terbukti berkesan. Contohnya set skincare YOUTH, dan suplemen seperti Vivix, SR Vitamin C dan ESP.

Sepanjang Mac 2023, kita ada Set Puasa Shaklee khas untuk Ramadhan tahun ini. Terdiri daripada 3 item (ESP, Cinch dan Performance Drink). Ia sangat bagus memberi rasa kenyang lebih lama dan membantu kita berpuasa dengan lebih tenang.

Walaupun hanya makan sendiri, kita juga boleh dapat bonus tau. Lebih banyak kita guna, lebih banyaklah bonus kita kumpul dalam masa sebulan.

3 Kongsi dengan ahli keluarga dan rakan

Pada mulanya saya hanya makan sendiri kerana tidak berapa sihat tetapi kemudian saya rasa sangat best. Saya mudah bangun pagi, tiada sakit sendi, tidak mengah ketika naik tangga dan sakit lutut pun hilang setelah mengamalkan suplemen Shaklee.

Bila saya share dengan kawan-kawan terdekat, masing-masing mula rasa kesan positif. Maka bermula episod sebagai dropship. Yang bestnya anda tidak perlu simpan stok kat rumah. Hanya simpan sedikit untuk kegunaan sendiri sahaja.

Pada mulanya saya hanya fokus pada untung runcit. Rupanya Shaklee menawarkan 10 pendapatan tanpa had untuk mereka yang berbisnes. Walau hanya bertindak sebagai dropship shaklee kita juga boleh menjana pendapatan tanpa had. Insya Allah.

Berapa banyak pendapatan kita boleh jana?

Unlimited. Semakin banyak kita berkongsi dengan bijak, semakin banyak bonus dapat kita kumpul selama sebulan. Berkongsilah dengan ramai orang. Carilah siapa sahaja yang perlukan makanan tambahan. Selagi ada manusia mestilah perlu suplemen untuk kekalkan kesihatan. Shaklee membayar bonus mereka yang berjaya membuat sehingga 21%. Konsep iklan mulut ke mulut, fb ke fb atau ig ke ig.

Jadi kalau kita mahu kekalkan pendapatan yang sama, maka kita harus efektif setiap bulan dengan bonus 21%. Best ke best…

Contoh pendapatan sebulan seorang pengedar shaklee yang efektif

duit raya
duit raya

Team kami sentiasa mengalu-alukan kehadiran sesiapa sahaja yang benar-benar nak duit raya awal dari Shaklee.

Jom daftar ahli bersama kami. Anda boleh menghubungi kami di :

Nurul Farizan : 0195413469 (call/wasap)

FB/IG : Nurul Farizan Supaat

#shakleethrive2023

#shakleetriumph2023

#BlogMegaShaklee

#pengedarshakleekotatinggi

#pengedarshakleebandarpenawar

#pengedarshakleepengerang

#pengedarshakleesungaimas

Penafian: Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf