bisnes

Impian Saya Dengan Shaklee

Semua orang mempunyai impian. Impian saya dengan shaklee ialah Kebebasan kewangan, kesihatan yang lebih baik dan masa bersama keluarga dan insan tersayang. Bagaimana kita mahu realisasikan impian itu.

impian saya dengan shaklee

Kita berbeza keutamaan juga berbeza. Tapi shaklee telah memberi peluang dan pilihan untuk kita memenuhi keutamaan tersebut. Impian ini bukan untuk saya tetapi juga keluarga terdekat saya.

Saya mula amalkan shaklee selepas sakit perut yang agak teruk pada tahun 2013. Saya juga mengalami keletihan dan kelesuan yang kronik. Dari situ saya mula mencari alternatif untuk menambah tenaga setiap hari.

Kemudian adik saya mencadangkan untuk mengamalkan ESP. Saya pun google dan dapat pengedar paling dekat iaitu Master Farah Alias (pengedar shaklee gombak). Kami pun mencuba produk set asas esp, vitalea, omega, vitamin C, b complex, alfalfa, lesitin. Kami turut dibekalkan meal plan untuk program pengurusan berat badan.

Amazingly saya mengalami perubahan yang sangat positif. Keletihan dan kelesuan sudah dapat diatasi dan semakin baik. Sekarang seluruh keluarga dan rakan mula mengamalkan shaklee untuk kesihatan yang lebih baik.

Impian kedua ialah untuk kebebasan kewangan bersama shaklee. Bila sudah sihat akal menjadi kreatif. Saya mula berjinak-jinak mencari pendapatan sampingan melalui shaklee. Apa yang Shaklee offer?

Shaklee memberi peluang pendapatan yang unlimited bagi mereka yang mahukannya. Shaklee menawarkan 3C Cash, Car bonus and convention /trip. Semua dibayar secara tunai.

Jom tengok 4 jenis bonus yang shaklee tawarkan. Ada untung runcit 25%, bonus kumpulan peribadi, bonus kepimpinan dan bonus infiniti. Keuntungan kita bukan setakat untung runcit sahaja tetapi membina duplikasi perniagaan yang berjaya. Disini kita diajar dengan baik oleh upline. Semakin besar organisasi, semakin stabil bisnes dibina dan mampu bertahan lebih lama.

impian saya dengan shaklee

Disinilah kita membina pencen dan amal jariah berpanjangan. Selalu upline ingatkan kita supaya beramal. Orang datang dengan harapan. Kita menunjukkan jalan selebihnya Allah yang menjadikannya.

Seronoknya bercuti. Pada masa sama, bisnes masih berjalan secara automated. Kita boleh berbisnes di mana sahaja. Inilah impian saya masa bersama keluarga. Saya mengimpikan untuk meluangkan lebih banyak masa bersama keluarga.

Ada masa rindunya masa zaman kanak-kanak. Mak hanya surirumah dan sentiasa ada di depan mata. Sentiasa diperhatikan dan diberi perhatian. Sekarang usia mak semakin tua. Saya mahu spent masa banyak banyak dengan mak dan anak-anak dan sekarang bersama sahabat yang mahukan kebebasan masa dan kewangan dan kesihatan melalui shaklee.

Hakikatnya, saya tidak berdiri sendiri. Saya perlukan sahabat yang mahu bersama-sama saya mencapai impian yang sama. Jemput baca entry saya sebelum ni tentang Komuniti bisnes shaklee yang sangat best. Mulakan langkah awal untuk bersama team kami dengan menjadi sebahagian ahli shaklee berdaftar.

Hubungi saya di wasap/0195413469

Atau di facebook : Nurul Farizan Supaat

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #pengedarshakleesungaimas #pengedarshakleekotatinggi #pengedarshakleebandarpenawar #pengedarshakleepengerang