bisnes

Shaklee Shop Fun Day

Pada 18 Mac yang lalu, Shaklee telah buat satu event besar. Shaklee Shop Fun Day.

Shaklee Shop Fun Day terbuka untuk semua orang. Haa bagi yang belum jadi member pun boleh datang dan dapat eksklusif gift bila join nanti.

Kenapa wajib hadir Shaklee Shop Fun Day.. Ia macam konsep hari terbuka kepada semua…

Pertama sebab boleh cuba produk shaklee. Inilah peluang nak try Youth skincare. Daripada cleanser, toner, serum, bb cream dan mask. Bagi yang belum pernah mencuba, inilah peluangnya.

Skincare Youth ni ada RnD selama 8 tahun. Dah pakai Youth skincare jadi muda 10 tahun…

Keduanya, banyak item yang kita boleh dapat dengan harga lebih rendah. Contohnya Cleanser Youth dapat less 40% tau.

Alaa… tak sempat nak pergi. Ada kenduri.

Jangan risau. Jangan risau.

Bagi yang tak sempat, boleh plan dengan team atau upline untuk borongkan item anda. Mudahkan.

Dalam bisnes shaklee ni, paling seronok kita bekerjasama dengan team. Kita berkembang dengan team. Bina asas dalam networking. Selalu share, servis dan barulah ada sales.

Bagi saya, tak pernah rasa rugi. Semakin lama saya menggunakan produk shaklee dan belajar ilmu kesihatan, saya dan keluarga semakin sihat. Berbaloi sangat.

Jangan lupa untuk buat check up dengan doktor.

Dalam shaklee teamwork adalah kunci untuk bisnes grow. Jadi setiap orang berpeluang kembangkan bisnes mereka sendiri. Mereka yang rajin dan komited masya Allah boleh nampak hasilnya.

Macam mana.. jom daftar dululah sebagai ahli. Banyak peluang menjana pendapatan melalui shaklee. Nak duit raya dengan shaklee pun boleh. Kita rajin, hari-hari pun hari raya kan. Insya Allah.. Ameen

Apa yang mereka borong masa Shaklee Fun Day hari tu?

  • Youth Promo untuk semua item
  • Beg kelabu
  • Beg Daun
  • Mug
  • Free Drinks
  • and banyak lagi tau..

Kat mana Shaklee Shop Fun Day tu…..

Bukan semua tempat ya. Ia hanya diadakan di Home Office, Shaklee Shops KL, JB dan KB. Kalau jauh macam mana… Boleh hubungi kawan yang buat shaklee atau sedara mara, team atau upline kita bagi yang daftar jadi ahli. Nilah namanya service.. shopping bersama – sama. Seronok kan..

Apa pun semua orang sangat enjoy dan bersemangat kerana peluang tidak datang sekali. Follow rapat-rapat. Kalau ada lagi, saya update laju-laju.

Boleh hubungi saya di 0195413469 (Nurul Farizan)

klik link <<< NAK DAFTAR SHAKLEE>>>

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #pengedarshakleesungaimas #pengedarshakleekotatinggi #pengedarshakleebandarpenawar #pengedarshakleepengerang

Penafian: Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf