vitamin kulit cantik

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Mempunyai kulit yang cantik dan sihat adalah impian. Kita sanggup mengeluarkan modal untuk mendapat kulit idaman sehingga pergi ke spa atau salon untuk mendapatkan rawatan. Oleh itu, Shaklee melancarkan promosi Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah pada bulan April ini untuk kelihatan cantik di Hari Raya nanti

vitamin kulit

Set Kulit Cantik Shaklee ini memang terkenal. Saya sendiri telah amalkan sejak 2014 lagi. Saya mengalami masalah kulit yang sangat teruk. Maka saya terus mencuba ESP dan Sustained Released Vitamin C Shaklee.

Bagaimana ESP membantu mendapatkan kulit yang cantik?

ESP mengandungi 6 bahan utama untuk kulit. Protein, Niacin, riboflavin, pyridoxine, asid pantotenik

Protein dalam ESP berasaskan protein soya non GMO. Ia juga protein yang lengkap dengan 9 jenis asid amino berbanding tumbuhan lain. Kajian terkini juga menyarankan untuk kita bertukar kepada protein tumbuhan berbanding protein haiwan.

Protein ialah asas binaan kulit yang cantik. Kulit akan diperbaharui setiap 28 hari. Keperluan protein mestilah dipenuhi supaya kulit yang lebih sihat dapat dihasilkan. Pengambilan protein yang tidak cukup menyukarkan proses pembentukan dan membaikpulih kulit.

Niacin atau Vitamin B3 dalam ESP merupakan sejenis vitamin larut air yang membantu menghaluskan liang pori yang terbuka. Ia juga menyamaratakan tona kulit, mengurangkan masalah kulit kusam, menghaluskan dan memberi kelembapan pada kulit. Ia membantu memperbaiki skin-barrier untuk kulit yang cantik.

Thiamin (Vitamin B1) adalah vitamin anti-stress. Perasan tak bila kita stress, seketul jerawat mudah saja muncul. kalau kat dahi atau kat hidung makin bertambah stress dibuatnya. Jadi pengambilan ESP sangat membantu mengurangkan jerawat akibat stress tadi.

Riboflavin (Vitamin B2) adalah vitamin yang bertanggungjawab mengekalkan kolagen dalam kulit kita. Kita mula kehilangan kolagen seawal usia 25 tahun. Maka semakin meningkat usia kolagen semakin berkurang dengan cepat. Ia juga membantu mengatasi kulit kering. Kulit kering boleh menyebabkan penghasilan minyak berlebihan pada kulit seterusnya jerawat pun terhasil.

Pyridoxine (Vitamin B6) sangat membantu mengurangkan jerawat semasa datang bulan. Jadi dengan mengamalkan ESP ia sangat membantu kita mengurangkan kemunculan jerawat terutama semasa haid.

Asid pantotenik (Vitamin B5) membantu menyerap kelembapan lebih baik untuk menghasilkan kulit yang cantik. Ia membantu kulit lebih lembut, licin dan sihat. Vitamin B6 juga bersifat anti radang yang membantu mengecutkan jerawat.

Seterusnya ialah Sustained Released Vitamin C Shaklee. Kelebihan utama vitamin C untuk kulit ialah ia merangsang penghasilan kolagen. Kolagen sangat diperlukan untuk tendon dan rawan, otot, rambut dan kulit.

vitamin kulit

Sepanjang april di bulan Ramadhan ini, shaklee telah melancarkan Vitamin Kulit Cantik harga rahmah dengan harga rm 99 satu set. Ramai yang sudah mendapatkan set ni. sekurang-kurangnya sempatlah nak dapatkan kulit sihat sebelum syawal nanti…

Jika berminat untuk menjadi ahli, anda hanya perlu membeli 2 set Vitamin Kulit Cantik harga rahmah dan dapatkan free membership dan kos penghantaran percuma.

vitamin kulit

Hubungi saya cepat sebelum kehabisan stok di 0195413469 (Farizan)

#blogmegashaklee #pengedarshakleekotatinggi #pengedarshakleebandarpenawar #pengedarshakleepengerang #pengedarshakleepengerang #vitaminkulitcantikhargarahmah #espshaklee #srvitamincshaklee