Uncategorized

Insentif Shaklee Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Insentif shaklee ada tambahan.. wow menarik betul.

Bulan April ni dah masuk new cycle dalam Shaklee.. Apa yang best Shaklee menawarkan insentif tambahan Rm 600 bagi mereka yang benar-benar mahu berkembang dalam bisnes shaklee. Jom tengok insentif shaklee dalam program Field Incentive Program (FIP) 2023 move up rank yang bermula April sehingga Jun 2023

Insentif ni nak bagi semangat dan motivasi pada semua SID untuk berkongsi kebaikan produk shaklee. Sekarang semua barang dah naik harga. Nak tak nak harus mendapatkan pendapatan tambahan bagi menampung keperluan seisi keluarga. Jadi saya nak ajak sama-sama jana pendapatan melalui bisnes shaklee.

Kelayakan Move Up Rank

1 Bagi pengedar, mereka yang belum pernah mencapai 21% harus mencapai dalam bulan April, Mei dan Jun selama 3 bulan berturut-turut untuk melayakkan diri mendapatkan cash reward rm600.

2 Bagi bisnes leader yang pernah mencapai pangkat supervisor atau senior supervisor, anda harus mendapatkan semula rank anda

3 Bagi bisnes leader yang aktif antara Jan – Mac 2023, anda mesti rank up senior supervisor (bagi supervisor) dan coordinator (bagi senior supervisor) pada bulan April, Mei dan Jun 2023.

Insentif lain Shaklee yang ditawarkan

Untung runcit dari hasil jualan. Sebagai ahli shaklee kita boleh mendapat penjimatan sehingga rm 10 satu unit. Semakin banyak unit terjual , lebih banyak cash dapat dikumpulkan dan buat pusingan modal.

Bonus peribadi antara 5% sehingga 21%. Pembelian yang dibuat dalam tempoh sebulan sebanyak 150 uv melayakkan kita mendapat bonus sebanyak 5% dari jumlah belian produk shaklee. Semakin banyak point semakin banyak bonus yang akan dbayar.

Seterusnya bonus dedikasi untuk ahli yang menaja ahli lain. Setiap kali ahli team buat belian pada bulan tersebut, kita layak mendapat bonus dedikasi menghargai mendapat ahli team. kita juga harus membuat pembelian personal sebanyak 30uv.

Bonus kepimpinan dibayar sekiranya ada ahli team menjadi leader. Kita sendiri perlu mencapai rank senior supervisor dan memenuhi beberapa syarat tertentu. Maka ia sebagai tanda menghargai kita melahirkan ketua yang baru dibawah organisasi kita

Bonus kereta secara cash.. Shaklee beri cash untuk kita membeli kereta. kalau dah ada kereta kita boleh gunakan cash untuk buat perkara lain. ia terpulang pada anda untuk gunakan bagaimana. ia adalah unlimited ikut usaha anda. Syarat paling asas jadilah supervisor dengan 21% setiap bulan. Insya allah ia milik anda.

Contoh penghargaan daripada shaklee

insentif shaklee

Insentif trip shaklee untuk coordinator dan ke atas. Semakin besar dan semakin tinggi pangkat anda semakin banyak insentif anda boleh unlock. Tahun depan shaklee menawarkan pelayaran mewah atas kapa dan juga ke Jepun.

insentif shaklee

Best ke best insentif yang shaklee tawarkan.. Pastikan kita berusaha dan doa banyak banyak untuk capai semua yang ditawarkan tadi. Siapa tak nak reward kan?

Work as a team to go far. Yes ….

Nak tak nak saya juga mencari ahli yang nak capai semua reward tu bersama – sama.

Langkah awal harus jadi ahli berdaftar shaklee dulu… kemudian cepat hubungi saya farizan di 0195413469 untuk maklumat lanjut.

Bisnes dari rumah di hujung jari.

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #pengedarshakleekotatinggi #pengedarshakleebandarpenawar #pengedarshakleepengerang #pengedarshakleesungaimas