Uncategorized

Renewal Shaklee Dengan Mudah

Alah susah lah nak renew renew… berapa ringgit nak renew ni.. Jangan risau ya. Bagi pelangan setia yang sudah amalkan shaklee bertahun-tahun. sayang lah kan kalau tak renew. Macam mana nak renewal shaklee dengan mudah ?..

Masa mula join dulu memang lah agak sukar nak untuk kekalkan membership. Asyik terlupa saja. Tau- tau dah mati. Nak beli esp setong aje. Masa tu rasa ralat betul. Sayang kat ESP tu tak taulah..

Lepas tu nak renew hanya bayar rm 10 sahaja … pun terlupa juga.. asalnya hanya sebagai pengguna saja. Belum niat nak berbisnes. Rupanya peluang dengan shaklee sangat luas. hanya fokus pada kesihatan manusia…

Sekarang sangatlah mudah nak renew. Buatlah belian sebarang item dan kita dah aktifkan keahlian secara automatik.

Minggu ni saja 5 orang renew keahlian..

Ada yang beli set rahmah (existing member)

Ada yang beli CoQ trol.. untuk jantung

Ada yang beli Youth serum percuma 2 mask

Ada yang beli set hero kiddo dan alfalfa…

Ada yang beli kolagen twinpack juga…

Semua itu mereka rebut harga promosi yang lebih jimat.

Pilihan yang sangat bijak.. Dahlah dapat harga jimat… renew pun jadi free aje.. Cash rebate pun dapat.

Item apa paling mudah nak renew..Herbal Blend … Krim serba guna… Rm42.50 satu tiub… Mudahkan.

Kalau ada impian nak turunkan berat badan, kita juga ada set Hello New You yang sedang offer tau..

Ada 4 item Cinch shake cafe latte yang sangat sedap, omega, lesitin dan herblax.. termasuk 2 item free shaker hijau dan vanilla cinch shake..

Untuk 6 hari lagi ni.. ada flash sale juga..

Kenapa perlu setia bersama shaklee.. Shaklee menawarkan produk berkualiti, sangat organik dan mesra alam. Bebas daripada bahan kimia dan menjalankan lebih 100 ujian keatas setiap produknya. Bermula dari 1915, shaklee sentiasa memberi komitmen agar pengguna shaklee mendapat kebaikan.

Bagi mereka yang masih berminat mendapatkan item jimat pada bulan ini boleh hubungi saya untuk sembang santai tentang produk yang diimpikan. Nak renewal shaklee dengan mudah amatlah dialu-alukan.

wasap: 0195413469

fb/ig/tiktok:nurul farizan

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #pengedarshakleekotatinggi #pengedarshakleebandarpenawar #pengedarshakleepengerang #pengedarshakleesungaimas