multivitamin

Multivitamin Shaklee Berwajah Baru

Multivitamin ni adalah nutrisi penting untuk kesihatan optimum dan tak lama lagi Multivitamin Shaklee berwajah baru. Rasa tak sabar nak tunggu Vita-lize ni. Dengar khabar masuk bulan Jun nanti. Insya allah

mutivitamin shaklee berwajah baru

Multivitamin shaklee ni untuk siapa sebenarnya ya. Ramai perlukan multivitamin tanpa mereka sedar. Jom semak adakah kita tergolong dalam salah satu yang dibawah.

 1. Dewasa yang sibuk
 2. Orang yang stress
 3. kurang berat badan
 4. Orang yang aktif
 5. diet tidak seimbang
 6. ibu hamil dan menyusu
 7. Ibu selepas bersalin
 8. orang yang overweight
 9. Orang yang mula ambil suplemen
 10. Anak yang sedang belajar
 11. Surirumah
 12. Hb low dan ramai lagi

Siapa kata orang overweight cukup dah nutrisi. Sebenarnya mereka memerlukan nutrisi tertentu untuk dapatkan berat badan yang seimbang. Stress juga simpan lemak lama-lama kan.

Kenapa kita perlu ambil multivitamin setiap hari. Paling utama ialah untuk mengisi kelompongan nutrisi akibat diet yang tidak seimbang. Menurut kajian oleh Kementrian Kesihatan, kebanyakan rakyat Malaysia tidak mengambil mikronutrien yang mencukupi setiap hari. Tidak cukup ya sahabat semua. B

Berapa orang yang makan sayur dan buah sehingga 3 hidangan sehari? Kesedaran tentang pentingnya makronutrien yang mencukupi masih rendah dikalangan rakyat Malaysia. Apatah lagi dengan kenaikan harga makanan membuat kita berkira-kira untuk makan sayur dan buah.

Mampukah kita makan setiap hidangan sayur dan buah seperti rajah di atas setiap hari.

Sebagai alternatif, kita sangat digalakkan untuk melengkapkan sumber makronutrien melalui pengambilan multivitamin. Pilihan kami sekeluarga tentulah Vita-lize. Inilah yang diperkenalkan oleh Dr. Forrest C. Shaklee.

multivitamin shaklee berwajah baru

Vita-lize formula telah wujud lebih 100 tahun. Ramai yang telah dapat kesan positif melalui pengambilan vita-lize setiap hari.

multivitamin shaklee berwajah baru

Setiap tablet membekalkan 25 jenis vitamin dan mineral yang mengandungi asid folik dan vitamin B. Dua nutrien ni sangat penting untuk ibu hamil dan anak dalam kandungan ibu. Uniknya rekaan sistem penghantaran salutan mikro telah dipatenkan untuk memastikan penyerapan asid folik.

Hanya 2 tablet sehari telah melengkapkan keperluan mikronutrien anda. Jom sembang santai Vita-lize Multivitamin shaklee berwajah baru bersama saya.

Hubungi saya di wasap – 0195413469 (farizan)

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #pengedarshakleekotatinggi #pengedarshakleebandarpenawar #pengedarshakleepengerang #pengedarshakleesungaimas