Uncategorized

Pengedar Shaklee Kota Tinggi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Sejak menjadi pengedar shaklee Kota Tinggi saya telah menemui ramai pengguna setia shaklee. Kebanyakannya asbab kesihatan yang lebih baik.

Mereka tahu keberkesanan produk shaklee seperti vivix membantu mereka mencapai kesihatan optimum. Seronok tau bila apa yang kita kongsikan menjadikan mereka lebih gembira dan sihat.

Bukan itu sahaja, mereka juga boleh menjana pendapatan bersama shaklee. Hanya guna, kongsi dan bina rangkaian pengedar. Anda boleh belajar melalui orang yang membawa anda ke bisnes ini.

Sekarang ini saya memberikan servis di sekitar kota tinggi. Memberi konsultansi secara percuma serta khidmat servis yang lain juga. Team kami amat mengal-alukan kehadiran anda sebagai pengedar shaklee.

Ia bukan sahaja terhad untuk orang Kota Tinggi malah rangkaian bisnes shaklee boleh merentas negeri atau negara. Semua nya boleh diurus melalui hujung jari.

Impian membina perniagaan dari rumah boleh dicapai dengan shaklee. Macam angan angan tetapi ia adalah nyata. Ikutlah kreativiti dan perancangan anda.

Berkenaan dengan stok, ianya diurus oleh syarikat. Sebagai pengedar kita tidak digalakkan untuk menyimpan terlalu banyak stok. Cukuplah untuk diri sendiri dan team. Tetapi bila semakin ramai mula mengenali, saya turut tambah sedikit stok sebagai simpanan.

JB Shaklee pun tak jauh dari rumah sebenarnya. Setiap minggu pasti akan top up sedikit stok.

Jadi jangan risau. Kalau pengedar anda sebelum ini sudah berhenti, hubungi saya untuk dapatkan produk shaklee dan konsultasi percuma. Insya Allah team kami akan membantu.

pengedar shaklee

Kami juga diberi latihan tentang produk dan pemakanan kesihatan oleh profesor yang bertauliah. Ilmu sangat penting untuk menjamin hasilnya. Bukan sekadar ikutan sahaja. Seronok tau dapat belajar perkara baru setiap hari.

Hubungilah saya pengedar shaklee kota tinggi bagi mendapatkan produk shaklee tau.

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #pengedarshakleekotatinggi